infuzion skinbooster

Behandlingen som fuktar på djupet!

Infuzion Skinbooster är en revolutionerande nålfri behandinsgmetod där hyaluronsyra slussas 3 mm djupt ner i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad keramikkula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra in i dermis (läderhuden) till subkutan nivå via hårfollikeln och svettkörteln. Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.

Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Kontraindikationer: Gravid, Pacemaker

Rekommenderad kombinationsbehandling: Microneedling, Kemisk peeling

Behandlingen: Rengöring, Decificering, Kemisk peeling, Infuzion, Avslutande produkter.

Se priser och boka tid!

infuzion skinbooster

I serumet Boozter på 5ml som slussas in finns även vitaminer, mineraler, aminosyror samt antioxidanter som bl.a. stimulerar och ökar kollagen-och elastinproduktionen i huden vilket bibehåller och förnyar hudens spänst och elastisitet.

Volymizer:

infuzion behandlar

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

hållbarhet

För ett ultimat och hållbart resultat (ca.6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Med en kur ”mättar” man huden med fukt vilket gör att man därefter endast behöver en underhållande behandling var sjätte månad.
Det går självklart bra att endast göra en behandling men då blir också resultatet kortvarigare.
För att få en ordentlig djuprengöring av huden och för ett extra fint resultat gör vi vanligtvis en kemisk peeling innan Infuzionbehandlingen.

efter behandlingen

Efter en behandling kan du direkt återgå till jobb eller annat planerat då behandlingen inte har någon konvalescenstid.

Frågor & svar

Copyright © Stilosthlm.se