STILO – Ögonfransar Sthlm grundades år 2010 av Sandra Örnqvist.
Du hittar oss i våra fina lokaler på Kungsholmen och i Gustavsbergs Hamn.
Vi fokuserar på välmående och personlig service och strävar alltid efter att ge dig vår yttersta professionalism och högsta kvalitèt på våra behandlingar samt att ge dig ett trevligt bemötande och omhändertagande.

Hos oss finns ett brett utbud av behandlingar, allt från fransförlängning, lash & brow lift, färgning av fransar & bryn, vaxning och öronhåltagning till mer avancerade behandlingar som ansiktsbehandlingar, cryopen, infuzion skinbooster, microneedling och kemisk peeling.

Vi har fler företag som hyr plats i salongerna och utför olika behandlingar. Samtliga som jobbar på STILO är utbildade och certifierade behandlare inom sina områden och är självklart uppdaterade med den senaste tekniken, materialet och kunskapen. Vi anstränger oss alltid för att kunna tillgodose våra kunders önskemål och förväntningar.

– Vi är utbildade och yrkescertifierade fransstylister i godkänd SEYF-utbildning, Svenska Estetikers Yrkesförbund,

– Vi är medlemmar i NEESA (National Eyelash Education and Safety Association) samt i nätverket för experter inom fransar.

– Vi är med i SEYF och innehar behandlingsförsäkring i samtliga behandlingar vi utför.

– Vi har noga och omsorgsfullt valt ut samtliga produkter vi använder i våra behandlingar och produkterna är väl beprövade och godkända för ändamålet.