lash lift & brow lift

LASH LIFT

En av de populäraste behandlingarna på marknaden!

Lash lift är en behandling som ger dig härligt böjda fransar vilket resulterar i en fantastiskt fin öppning av ögat och med ett minimalt underhåll. Hållbarheten varierar från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar. Fransarna växer hela tiden och byts naturligt ut varpå vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka.

Din Lash lift görs alltid ihop med en kraftfull och vårdande keratinbehandling med vitaminer och mineraler allt för att dina fransar ska må så bra som möjligt och för att behandlingen även ska vara vårdande och stärkande för dina fransar.

Se priser och boka tid!

 • Lash Lift Behandlingen

  Siliconrondeller fästs ovanpå dina ögonlock längs med fransraden, dessa finns i olika storlekar för att anpassas efter längd på dina egna fransar samt ev. böj man är ute efter. Fransarna fästs därefter upp på rondellerna med hjälp av ett vattenlösligt  lim.
  2 vätskor appliceras i omgångar som gör att dina fransar får en fin och permanent böj.
  Färgning av fransar och bryn går att göra i samband med din lash lift för att få en fin inramning av ögat.

 • Lash Lift Vårdande

  Din Lash lift görs alltid ihop med en kraftfull och vårdande keratinbehandling med vitaminer och mineraler allt för att dina fransar ska må så bra som möjligt och för att behandlingen även ska vara vårdande och stärkande för dina fransar.

BROW LIFT

Behandlingen som omformar hårets riktning, gör de följsamma och formar dina bryn till en snygg, perfekt och önskvärd form. Den ger dina bryn en illusion av att vara fylliga och täta då stråna läggs som mer ”slickade” på huden. Den här behandlingen passar till dig som har tunna bryn och vill skapa en fylligare look, till dig som har ostyriga bryn och vill få dina bryn på plats. Eller för dig som bara vill ha de där perfekt formade brynen eller en ”brushed-up look”.

Se priser och boka tid!

 • Brow Lift Behandlingen

  Likt en lash lift använder vi oss utav 2 vätskor vi lägger på brynen i omgångar för att få de mjuka, formade och medgörliga. Efter en brow liftbehandling kan du forma brynen precis som du själv önskar.

  Vi avslutar en brow liftbehandling med ett stärkande och vårdade keratin och brynfärg för att få en extra touch samt plockning och formning av brynen.

SKÖTSELRÅD EFTER DIN LASH & BROW LIFT

Vätskorna fortsätter att processa i ca 48 h efter behandlingen vilket det därför att viktigt att under denna tid att:

 • Inte använda mascara.
 • Inte använda oljebaserade produkter runt ögon, bryn eller på fransar.
 • Inte använda starka produkter runt eller på fransar och bryn.
 • Inte bada bastu eller utsätta fransar och bryn för hög värme.
 • Vara varsam och gnugga inte fransarna under det första dygnet.

Följer man inte dessa rekommendationer finns risk för att processen avtar och fransar och bryn går tillbaka till sin ursprungliga form.

Vatten går bra och även medföljande Moisturising Serum eller Keratin Boost Mascara.

För att underhålla både lash och brow lift rekommenderar vi att man använder en Keratin Boost Mascara. Denna har ett styrkande och mjukgörande innehåll och lämpar sig för en optimal eftervård vilket gör att både lash och brow liften håller sig fin längre. Förutom innehållets fördelar för fransar och bryns välmående formar och sträcker du ut stråna på fransar och bryn med hjälp av mascaraborsten.

Browlift

Frågor & svar

Copyright © Stilosthlm.se