massage & spa

Kom till oss och koppla av för en stund.

Vi erbjuder olika sorters massage och spabehandlingar där vi fokuserar på att du ska få den speciella återhämtning och avkoppling som just du behöver.

Se priser och boka tid!

Boka tid

massagebehandlingar

klassisk massage

Njut av den världsberömda svenska Klassiska Massagen på Axelsons vis. En härlig helkroppsmassage där vi går igenom hela kroppen, inklusive händer och fötter. Den löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.

spa massage

Njut av en härligt avslappnande spamassage som tillsammans med eteriska oljor mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro.
Spamassagen är en helkroppsmassage, inklusive händer och fötter. En perfekt behandling för dig som vill ha total avslappning. (Går även att välja som halvkroppsmassage)

hot stone massage

Hot Stone massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Vi använder oss av eterisk olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.
Stenarna innehåller mineraler, framför allt järn, som absorberas genom huden och de har dessutom en förmåga att bevara värme vilket ökar effekten av maximal avslappning i massagen.

taktil massage

Taktil Massage är en mjuk massage/beröring som avser att stimulera kroppens eget lugn och ro hormon – oxytocin.
Behandlingen motverkar stress och kan vara smärtlindrande. Illamående under graviditet och cancerbehandling
kan minska, likaså oro och ångest tex efter trauman.

spa & kroppsbehandlingar

body scrub

Kroppspeeling är en djuprengörande och cirkulationsökande behandling som tar bort torra och gamla hudceller, ger din hud nytt liv och gör den mjuk och följsam. Huden kan lättare ta till sig de produkter man tillför om man regelbundet tar bort de gamla hudcellerna. Vi använder i denna behandling en saltscrub på kroppen som sedan tvättas av med en varm och fuktig handduk. Vi smörjer därefter in kroppen med bodylotion / balm.

body scrub & aroma massage

En helkroppspeeling med efterföljande spamassage med eterisk olja för lugn och välbefinnande.

djuprengörande ryggbehandling

Denna djuprengörande ryggbehandling är för dig som besväras av acne, finnar, pormaskar oren hy eller pigmenteringar på ryggen. Det är vanligt förekommande men svårt att komma åt själv. Vi hjälper dig att rengöra och behandla ryggen ordentligt.

Se priser och boka tid!

Boka tid

KJDKD

kjfkjdakjdfk

ksfkkjdf

Copyright © Stilosthlm.se