microneedling

Microneedling, en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Denna behandling ger din hy en markant jämnare hudton och hudtextur.

En microneedlingbehandling kan utföras på alla hudtyper/hudfärger.

Behandlingen rekommenderas vid:

– Åldrad och spänstfattig hud.
– Fina linjer och rynkor.
– Huduppstramning- och föryngring.
– Stora porer.
– Pigmenteringar.
– Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador).
– Hudbristningar.

Behandlingen: Rengöring, kemisk peeling, microneedling, fuktmask, avslutande produkter.

Rekommenderad Kombinationsbehandling: Kemisk peeling, Infuzion, PRX-T33

Se priser och boka tid!

  • Microneedling

    Microneedling är en nålbehandling som genom en kontrollerad mikroskada i huden leder till en naturlig reaktion för kroppen att reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen och elastin. Resultatet av en cellförnyelse blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.
    Tillsammans med nålbehandlingen förbättras hudens upptagningsförmåga av hyaluronsyra och andra högeffektiva aktiva ingredienser som under behandlingen slussas ner i huden.

  • Microneedling - Efter behandling

    Efter behandlingen syns endast en lätt rodnad 1-2 dagar. Detta visar på att behandlingen skapat en inflammatorisk process då mängder av tillväxtfaktorer frigjorts som behöver tid att nyskapa kollagen och annan reparation. Undvik träning, make-up (främst foundation & puder) varma bad och bastu första dygnet och byt gärna till ett rent örngott innan läggdags.

Frågor & svar

Copyright © Stilosthlm.se