öronhåltagning

– Skonsam, enkel, säker, hygienisk, steril och även trendig –

Det är så vi vill att en öronhåltagning ska vara!

Öronhåltagning ökar mycket just nu och fördelarna med att göra det med Studex är många. Vi tar hål i snibbar och i örats övre del, även kallat Helix. Vi tar hål i öronen på vuxna och barn. Är du under 18 år vill vi ha målsmans godkännande.

Se priser och boka tid!

Boka tid

Studex®️System75™️ är den absolut skonsammaste öronhåltagningen på marknaden som är just enkel, säker, precis, hygieniskt och trendig med de snyggaste sterila örhängena i bla. kirurgiskt stål.

Studex®️System75™️, är idag det modernaste av alla håltagningssystemen på grund av att vi tar hål med ett örhänge/öronstift på 0,8 mm istället för 1,2 mm som de föråldrade håltagningssytemen gör och som dessutom skjuter hål. Studex piercar med ett håltagningsinstrument System75, en hybrid och nålarna/stiften är tunna som kanyler!

Studex®️System75™️ alla smycken är helt allergivänliga, nästintill nickelfria (innehåller minsta godkända nickel) och framförallt snygga. Dessa smycken är inte läkesmycken som ska bytas efter några veckor utan de är precis som vanliga örhängen och kan användas hela tiden om man så vill.

EFTERVÅRD

  • 24 timmar efter håltagningen bör du tvätta örats fram och baksida med Studex After Piercing Lotion eftervårdsprodukt du får med dig vid håltagningen. Detta fortsätter du med under ca 2 veckor minst två gånger per dag utan att ta bort dina håltagningssmycken.
  • Försök att hålla örat torrt mellan tvättarna.
  • Det är viktigt att låset sitter fast i det lilla hack som finns i stiftets bakre kant så att luften kan cirkulera runt det nytagna hålet. Detta hjälper läkningsprocessen. Om örhänget sluter tätt runt örat ökar risken för infektion.
  • Ta inte ur örhängena eller rör vid dina örhängen eller öron i onödan under läkningsprocessen. Var noga med att ha rena händer vid beröring.
  • Efter 6 veckor (för örsnibbarna) eller 12 veckor (för brosket/Helix), kan du ta av håltagningssmyckena och använda andra örhängen med stift. Se dock till att aldrig vara utan örhängen under läkningstiden.
  • Använd endast stiftörhängen under 5 månader (detta gäller för örsnibbarna, 12 månader gäller för hål i brosket) efter håltagningen. Dessa stiftörhängen bör vara tillverkade av kirurgiskt stål eller något annat allergivänligt material.
  • Undvik att hårspray, schampo, tvål eller andra starka produkter kommer i kontakt med de nytagna hålen. Efter schamponering bör du skölja öronen med rent vatten och sedan tvätta hålen med Studex eftervårdsprodukter, i enlighet med ovanstående instruktioner.
  • Lättare svullnad eller rodnad kan ske omedelbart efter öronhåltagningen – det är normalt och bör försvinna inom 48 timmar om du följer dessa skötselråd.
Copyright © Stilosthlm.se