ansiktsbehandling

Vi har allt från klassiska ansiktsbehandlingar till mer avancerad hudvård som kemisk peeling, TCA peeling, microneedling, PRX-T33 och Infuzion. I våra behandlingar arbetar vi främst med produkter från Maria Åkerberg och Image Skincare. 

Våra behandlingar passar både män och kvinnor.

För att läsa om våra avancerade hudvårdsbehandlingar,  PRX-T33 & Kemiska Peels, Infuzion, och Microneedling.

Se priser och boka tid!

Boka tid

våra behandlingar med IMAGE SKINCARE

image – uncover expose renew

En genomgående behandling för din hud som ger synliga resultat, hudföryngring med förbättrad elasticitet, struktur, ton och klarhet.
Behandlingen innefattar innovativa hudvårdsprodukter från Image Skincare. * Rengöring, ånga och portömning, peeling, mask och avslutande produkter som serum, ögoncreme, dagcreme och spf.

image – signature facelift

Detta är en kraftfull anti-age boostbehandling för alla hudtyper. En blandning av naturliga fruktenzymer och 30% vitamin C ger huden ett fint lyster och återfuktande resultat som är synligt redan efter första behandlingen. Denna hudföryngrande behandling förbättrar hudens elasticitet och jämnar ut hudtonen. Efter en rengjord hud applicerar vi enzympeelingen till följd utav 2 masker (Ageless & Vital C) som tillsammans får verka några minuter. Behandlingen avslutas med serum och spf prevention. Detta är en behandling du bör unna dig 1 gång i månaden för att underhålla din hud på ett optimalt sätt men passar såklart bra att göra vid enstaka tillfällen då det passar.

image – hydrascrub

Hydrascrub är en behandling där vi först rengör huden för att sen lägga på en microexfolierande mask som försiktigt masseras in i huden och lämnas därefter på en stund då den samtidigt reagerar som en aha-peel. En fuktmask appliceras till huden för ett ordentligt fuktupptag och vi avslutar med passande Image Skincare serum, ögoncreme och dagcreme.
Efter behandlingen känns huden extremt slät och fint återfuktad.

image – porrengöring med ånga

Vi rengör huden under ånga som efterföljs av exfoliering, återigen några minuter under ånga för att öppna upp porerna, porrengöring och vi avslutar med passande produkter från Image Skincare.

quick glow

Vi rengör huden, lägger på en fuktmask och avslutar med en peeling som ger ett härligt glow inför kvällens utgång eller bara för att lyxa till det en vanlig vardag!

våra behandlingar med MARIA ÅKERBERG

MÅ – moist boost

En välgörande ansiktsbehandling med fokus på lyster och fukt.  * Rengöring, papaya enzymepeeling som ger en omedelbar lyster, en fuktmask och avslutande produkter som serum, ögoncreme och dagcreme.

MÅ – djuprengörande ansiktsbehandling

En välgörande ansiktsbehandling med fokus på lyster och fukt.  * Rengöring, papaya enzymepeeling som ger en omedelbar lyster, en fuktmask och avslutande produkter som serum, ögoncreme och dagcreme.

MÅ – ansiktsbehandling med ryggmassage

Unna dig ordentligt med en halvtimmes ryggmassage och en timmes ansiktsbehandling!
Vi börjar med en klassisk ryggmassage och därefter en ansiktsbehandling. * Rengöring, peeling, portömning, mask och avslutande produkter. Vi avslutar även här med massage med fokus på ansikte, nacke och decolletage.

IMAGE now – AGE later.

Image skincare startade 2003 och är ett amerikanskt hudvårdsmärke skapad av en hudterapeut, formulerad av en plastikkirurg och representeras av ett nätverk bestående av 20 000 hudvårdsspecialister i närmare 60 länder över hela världen.

Vi har kunskap om huden inifrån och ut, hur du skyddar den, hur du håller den välmående och ungdomlig, oavsett vilken utmaning din hud har – solskador, akne, åldrande, eller rosacea.. Deras FDA certifierade laboratorium använder i dagens marknad mest vetenskapligt avancerade formler för att skapa farmaceutiska hudvårdsprodukter.

Image Skincare håller mycket hög kvalitet. De är alla utvecklade utan mineraloljor, parabener och andra kemiska konserveringsmedel. Naturligtvis är de inte testade på djur och är oparfymerade.
Däremot doftar de mycket gott av de rena essentiella extrakt som används.

AGELESS – För en mogen hud. Innehåller verksamma AHA-syror och blandningar för olika indikationer. Denna serie förebygger en matt och trött hud, en hud med hyperpigmenteringar, rynkor fina linjer och andra tecken på att huden åldras.

THE MAX – Växtbaserad stamcelssteknologi. Extra fuktgivande, förebygger fina linjer, reparerar cellskador och är utmärkt för känslig hy.

VITAL C – En produktlinje rik på c -vitamin och antioxidanter som är idealisk för torr/uttorkad, rosaceabenägen och känslig hud. Vital C innehåller en blandning av växtpreparat för en lugnande och hälsosam verkan som förbättrar hudens struktur.

ORMEDIC – En organisk, näringsrik och lugnande serie. Ormedic består av noga utvalda organiska ingredienser med syftet att lugna, stärka och bygga upp hudens barriär men även att skydda från yttre skadliga effekter samt att låsa in fukt.

ILUMA – Serien för dig med pigmenteringar, melasma, postinflamatoriska hyperpigmenteringar och solbadad hud. Produkterna ljusar upp huden samt blockerar för kommande pigmenteringar. Huden får en jämn och fin lyster.

CLEAR CELL – Detta är en effektiv hudvård mot akne som minskar inflammation, eliminerar överflödig olja och renar huden.

IMAGE MD – Föryngrande, kraftfull och återställande. Detta är en högpresterande produktserie utvecklad av läkare med en avancerad teknologi för ett ungdomligt utseende.

PREVENTION + – En vidareutveckling av daglig mjukgörande kräm med inbyggt bredspektrum, UVA /UVB solskydd.

Maria Åkerberg är ett familjeföretag från Frillesås på den svenska västkusten och Sveriges främsta varumärke inom professionell, naturlig hudvård. Ända sedan starten 1995  jobbar de efter att fånga den naturliga skönheten med rena produkter som vårdar på djupet och ger resultat som verkligen varar. Maria Åkerberg har sin egna fabrik i Sverige erbjuder djupverkande hudvård, hårvård och makeup gjorda på helt naturliga mineraler och ingredienser från växtriket som ger huden fukt, vitaminer och fettsyror. I Maria Åkerbergs produkter hittar du därför aldrig syntetiska ingredienser som ex karbomer eller silikoner. Inga konserveringsmedel. Inga animaliska ingredienser (förutom i ett par produkter som innehåller bivax och/eller honung. Du finner heller inga genmodifierade råvaror. Produkterna är inte testade på djur.

Vi finns representerade i framförallt Sverige, Norge, Danmark och Finland, men vi har även återförsäljare i exempelvis USA, Nederländerna, Spanien och Grekland. Du hittar MARIA ÅKERBERG hos välutbildade terapeuter och massörer, som både säljer våra produkter över disk och använder dem i sina professionella behandlingar. För att säkerställa att de har den expertis som våra användare förväntar sig, vidareutbildas alla våra återförsäljare av oss.

Frågor & Svar

Copyright © Stilosthlm.se