vaxning & sugaring

Vaxar gör vi med hjälp utav kallvax med remsa, filmvax men framförallt använder vi oss av en sockerpasta där tekniken kallas för Sugaring eller på svenska Sockring. Sugaring är en populär hårborttagningsteknik som växer sig större tack vare sitt skonsamma och effektiva sätt att avlägsna hår på kroppen.

Vi vaxar eller sockrar din kropp från topp till tå och då även brasiliansk men endast på kvinnor.

Se priser och boka tid!

 • Sugaring

  När man gör en bodysugaring (sk sockring) använder man en sockerpasta som är 100% naturligt (innehåller socker, vatten och citron) och är helt vattenlösligt.

  Till skillnad från traditionell vaxning undviker man brutna hårstrån, innåtväxande hårstrån och irriterad hud, eftersom att sockervaxet avlägsnar håret i samma riktning som det växer samt tar bort döda hudceller utan att påverka den friska huden.

 • Vaxningsrutin

  För bästa resultat rekommenderar vi att du vaxar dig regelbundet, helst var fjärde till var femte vecka. Vidare behöver håret vara minst 0,5 mm för att vaxet/sockerpastan ska fästa ordentligt. Vaxar du dig första gången efter rakning motsvarar denna längd cirka 10-14 dagar från sist du rakade dig.

  Sockring
 • Före & Efter Vaxning / Sugaring

  Undvik att smörja in dig dagen innan eller samma dag.
  Efter behandlingen bör du undvika sol, bad och träning i 24 timmar.
  Exfoliera/skrubba gärna huden lätt mellan dina vaxningar för att avlägna död hud så de nya stråna lätt kan tränga igenom huden för att undvika inåtvända hårstrån.

  Vaxning

Frågor & svar

Copyright © Stilosthlm.se